TV şovu 6 yarışmacısını IŞİD'in kucağına attı!

Avustralya’nın SBS Televizyonu, “Avustralya’nın küresel mülteci krizi algısını değiştirmek” için başlattığı “Go Back to Where You Came From” (Geldiğiniz Yere Geri Dönün) adındaki reality şovunun yeni bölümünde 3’ü göçmen karşıtı 6 Avustralyalıyı Suriye ’ye götürdü ve sığınmacıların takip ettiği rotada seyahat ettirdi. Grup Haseke'de IŞID ile YPG güçlerinin çatışmasının ortasında kaldı ve canını zor kurtardı.

Haberler 19.07.2015 - 13:17 Son Güncelleme : 19.07.2015 - 13:17

Suriyeye Iraktan peşmergelerin eşliğinde giren çelik yelekli 6 yarışmacı, ülkenin kuzeyini takip edip Akdeniz e doğru yolculuğa koyuldu. Fakat kısa bir süre sonra Suriyenin Haseke bölgesinde IŞİD ile YPGnin çatıştığı alandan geçerken saldırının ortasında kaldılar.

EKİP FARK EDİLDİ

IŞİD teröristlerinin elindeki bir köyün bir kilometre ötesinden geçen ekip fark edildi.

IŞİD teröristleri gruba burada havan topuyla ateş açtı. Nicole adındaki 25 yaşındaki yarışmacı, Bizi Bir vınlama duyduğunuzda 100 metre koşmak için 30 saniyeniz var diye uyardılar. Deli gibi koşmaya başladık diye yaşadıklarını anlattı.

28 TEMMUZDAKİ BÖLÜMDE BELLİ OLACAK

Maceranın nasıl tamamlandığı 28 Temmuzda yayınlanacak bölümde ortaya çıkacak.

2011den beri Avustralyada birçok ödül alan reality şov bugüne kadar, Hindistan, Kamboçya, Irak ve Ürdünden Avustralyaya ulaşmaya çalışanların rotasında Avustralyalıları yarıştırdı.

Kaynak: Radikal

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır