Öğrenciler bu sene karneleri nasıl alacak, EOkul Veli Bilgilendirme sistemi öğrenci girişi,

Öğrenciler bu sene karne alacak mı? İlkokul, ortaokul ve lise karneleri ne zaman alnacak? ya da bu sene karne alınacak mı? soruları 2. yaz dönemini bitirmek üzere olduğumuz şu günlerde öğrenciler tarafından çok merak ediliyor. MEB tarafından son dakika açıklama yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan açıklamaya göre bu dönem karneler elektronik ortamdan verilecek. Eokul Veli bilgilendirme sistemi AKTİF EDİLDİ. Öğrenciler bu sene karne alacak mı?sorusunun cevabı verildiği andan itibaren Eokul Veli bilgilendirme sistemi de aktif olmaya başladı.

Haberler 18.06.2020 - 12:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Örenciler bu sene karne alacak m? lkokul, ortaokul ve lise karneleri ne zaman alnacak? ya da bu sene karne alnacak m? sorular 2. yaz dönemini bitirmek üzere olduumuz u günlerde örenciler tarafndan çok merak ediliyor. MEB tarafndan son dakika açklama yapld. Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk tarafndan yaplan açklamaya göre bu dönem karneler elektronik ortamdan verilecek. Eokul Veli bilgilendirme sistemi AKTF EDLD. Örenciler bu sene karne alacak m?sorusunun cevab verildii andan itibaren Eokul Veli bilgilendirme sistemi de aktif olmaya balad.

LKOKUL, ORTAOKUL, LSE KARNELER NASIL ALINACAK?

. Milli Eitim Bakan Selçuk, ilkokul ve ortaokul karnelerinin e-okul üzerinden, lise karnelerinin ise randevulu olarak okuldan alnabileceini bildirdi.

Milli Eitim Bakan Selçuk, Okullar 19 Hazirana kadar 3 haftalna açsaydk, emin olun çok daha devasa sorunlarmz olacakt. diye konutu.

Bakan Selçuk, yaz kitaplarna ilikin, Pazartesi, sal tantacaz. Hemen illerde, ilçelerde okullardan velilere ulatracaz. ifadedini kulland.

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi karne sorgulama! E Okul VBS örenci girii ile karne nasl alnr?

EOKUL VEL BLGLENDRME SSTEM ÖRENC GR,

lkokul, ortaokul ve lisede eitim gören vatandalarn snav sonuçlar, yl sonu puanlar, ald belgeler ve varsa nakil durumlar gibi her konuyu sorgulamak ve ilemlerini gerçekletirebilmek adna giri ekran üzerinden TC kimlik ve örenci numaras ile sisteme giri yapmas gerekiyor

Ana Sayfaya Git