2020 YKS Hemşirelik taban puanları, üniversite taban puanları 2020, Yüzdelik dilim hesaplama

Üniversite taban puanları, Hemşirelik taban puanları 2020 YKS sınavının bitmesi akabinde cevabı beklenen sorular arasında yerini aldı. YKS sınav sonuçlarının açıklanması akabinde binlerce üniversite adayı ünivrsite taban puanı ve özelliklede hemşirelik taban puanını merakla aramakta. ÖSYM YKS sınav sonuları ile birlikte Hemşirelik taban puanları hangi üniversite kaç taban puandan öğrenci alımını açacak açıklandı mı? Ya da , yüzdelik dilimleri ve başarı oranları taban puanları kaç? Tüm bu sorularınız için sizler için ÖSYM üniversite taban puanları araştırması yaptık.

Haberler 29.06.2020 - 12:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Üniversite taban puanlar, Hemirelik taban puanlar 2020 YKS snavnn bitmesi akabinde cevab beklenen sorular arasnda yerini ald. YKS snav sonuçlarnn açklanmas akabinde binlerce üniversite aday ünivrsite taban puan ve özelliklede hemirelik taban puann merakla aramakta. ÖSYM YKS snav sonular ile birlikte Hemirelik taban puanlar hangi üniversite kaç taban puandan örenci almn açacak açkland m? Ya da , yüzdelik dilimleri ve baar oranlar taban puanlar kaç? Tüm bu sorularnz için sizler için ÖSYM üniversite taban puanlar aratrmas yaptk.

Bilindii üzere biten YKS snav akabinde geçtiimiz sene örenciler hangi yüzdelik dilimlerle üniversiteye girmi hangi taban puanla kayt yaptrm gibi detaylar ile birlikte hemirelik taban puanlar 2020 detay da çok soruluyor.

Salk sektöründe bilindii gibi üniversite taban puanlar oldukça dikkat edilmes gereken younlukta Ve hemirelik taban puanlar da bunlardan biri.

HEMRELK TABAN PUANLARI 2020: HEMRELK TABAN PUANLARI AçIKLANDI MI?

2020 yl Hemirelik puanlar henüz açklanmad. Geçen senenin puanlarna göre tercih yapacak adaylar için baar sralamas aada yer alyor.

HEMRELK TABAN PUANLARI çN TIKLAYINIZ


Lisans Atlas Hakknda

Bu yazlm, üniversite adaylarnn, üniversite ve meslek tercihi yaparken daha bilinçli tercihler yapabilmesi amacyla hazrlanmtr.

Yazlm bir tercih robotu deildir. Sadece YÖK tarafndan derlenebilecek/paylalabilecek ilenmi verilerin yer ald seçkin ve güvenilir referans kaynaktr.

Üniversite Seç kutucuuna üniversite ismi girerek, o üniversitedeki lisans programlarnn listesini görebilirsiniz. Detaylar görmek için programn üstüne tklayabilirsiniz.

Program Seç kutucuuna ilgi duyduunuz program (meslei) girdiinizde, bu isimli programlarn bulunduu üniversiteleri görebilirsiniz. Detaylarn görmek istediiniz program için üniversitesinin üzerini tklayabilirsiniz.

Açlacak sayfalarda aadaki detaylar bulacaksnz:

Yükseköretim Girdi Göstergeleri:

Kontenjan, yerleen, kayt yaptran, ek yerleen, ek kayt yaptran saylar
Yerleenlerin cinsiyet dalm
Yerleenlerin geldikleri corafi bölgeler
Yerleenlerin geldikleri iller
Yerleenlerin örenim durumu
Yerleenlerin liseden mezuniyet yllar
Yerleenlerin mezun olduklar lise alanlar
Yerleenlerin mezun olduklar lise gruplar / lise tipleri
Yerleenlerin mezun olduklar liseler
Yerleen okul birincileri
Taban puan ve baar sras istatistikleri
Yerleen son kiinin profili
Yerleenlerin YKS net ortalamalar
Yerleenlerin YKS puanlar
Yerleenlerin YKS baar sralar
Ülke genelinde tercih edilme istatistikleri
Yerleenlerin ortalama kaçnc tercihlerine yerletikleri
Yerleenlerin tercih eilimleri Üniversite türleri
Yerleenlerin tercih eilimleri Üniversiteler
Yerleenlerin tercih eilimleri ller
Yerleenlerin tercih eilimleri Ayn/Farkl programlar
Yerleenlerin tercih eilimleri Programlar (Meslekler)
Yerleme koullar

Yükseköretim Süreç ve çkt Göstergeleri:

Öretim üyesi says ve unvan dalm
Kaytl örenci says
Kaytl yabanc örenci says
Programdan mezun olan örenci says
Deiim Programlar ile giden/gelen örenci says
Yatay geçi ile gelen örenci says

Yazlmn fayda salayaca kitle yükseköretime geçi aamasndaki örenciler, örenci aileleri, ortaöretim seviyesindeki eitimciler, eitim yöneticileri, yükseköretim seviyesinde akademisyen, aratrmac ve yöneticilerdir.

Yazlm, 2016 ve 2017 ÖSYS ile 2018, 2019 YKSde Merkezi Yerletirme ile örenci alan üniversitelerin lisans programlarn (fakülte/yüksekokul) kapsamaktadr.

Farkl örenim sistemine sahip baz üniversitelere fakülte tercihi yaparak giri yaplmaktadr. Üniversite ismiyle arayarak bu üniversitelere ulaabilirsiniz. (Bu üniversiteler; Adyaman, Bilecik eyh Edebali, Konya Gda ve Tarm, Sabanc, Süleyman Demirel ve TED Üniversiteleridir.)

Ana Sayfaya Git