85 mezunlarının turizm buluşması

Dicle Üniversitesi (DÜ) Eğitim Fakültesi 1985 yılı Fransız Dili Edebiyatı mezunları Diyarbakır’da bir araya geldi.

Haberler 13.07.2018 - 08:39 Son Güncelleme : 13.07.2018 - 13:04

Dicle Üniversitesi 1985 yl mezunu olan Türkiye Seyahat Acentesi (TURSAB) Bakan Danman ve Wsdom Travelin sahibi Nurten Keskin Rollier öncülüünde bir araya gelen mezunlar, GAP bölgesinin turizmdeki önemli yerini tekrardan almas gerektiini belirtti. Diyarbakr merkezli gerçekletirilen bulumada ayn zamanda anlurfa, Adyaman, Mardin, Midyat, Hasankeyfte ziyaret edildi. Son yllarda terörden dolay ykma urayan GAP bölgesinin turizmdeki önemli yerini tekrar kazanmas gerektiini belirten TURSAB Bakan Danman Nurten Keskin Rollier, turizm konusunda gerekli tüm önlemlerin ivedilikle alnmas ve bölge turizmine dikkat çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Biz bir aileyiz

TURSAB Bakan Firuz Balikaya ve deiim hareketinin elinden tutulmas gereken her bölgeye gidileceini ve sürdürülebilir ortak projeleri hayata geçirilmesinin kendileri için büyük önem tadn anlatan Rollier, TURSAB Deiim Hareketinin farkndalklar oluturmak ve Türkiye turizminin devamlln garantörü olarak yerini almas vaz geçilmezimizdir. Deiim ekibi ortak yapm bu program her bölgede gerçekletirilecek deiim ekibinin baarsn simgeleyen Biz bir aileyiz ruhunun yerlemesini salamaktr dedi.

Mezunlar, ç Kale, Hasan Paa Han, Ulu Cami, Sülüklü Han, Cahit Stk Taranc Evi, eyh Mutahar Cami, Dengbejler Evi, Berhampaa Camisini ziyaret ederek, tarihi Diyarbakr Kültür Evinde eyvan gecesi düzenledi.

Ana Sayfaya Git