Açıköğretimde kayıt yenileme işlemleri başladı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencileri için ders seçimi ve ödeme işlemlerinin son günü, 18 Ekim olarak açıklandı

Haberler 09.10.2019 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açköretim, ktisat ve letme fakülteleri örencilerinin 2019-2020 akademik yl güz dönemi kayt yenileme ilemleri balad.

Rektörlükten yaplan yazl açklamaya göre, 18 Ekim Cuma gününe kadar kayt yeniletebilecek örenciler, ders seçim ilemlerini http://aof.anadolu.edu.tr web adresindeki Kayt Otomasyonu balants Kayt Yenileme linkinden yapabilecek.

KAYIT YENLEME

Örenciler, ders seçimi (ekle-sil) ilemlerini ödeme yapmadan önce gerçekletirecek. Ödeme yapldktan sonra ders seçimi (ekle-sil) ileminin yeniden yaplmas mümkün olmayacak.

Ödeme bilgileri, ders seçimi öncesi bankalarn veri tabannda yer almayaca için örencilerin öncelikli olarak bu ilemlerini tamamlayp ödeme bilgilerini oluturmalar gerekiyor. Ödeme bilgileri, ders seçimi sayfasnda ve bu ilem sonucu dökümü alnan Kayt Yenileme Bilgi Dökümü sayfasnda görülebilecek.

DERS SEçMLER

Örenciler, ders seçimini yaptktan sonra 2019-2020 öretim yl güz dönemi Dönem Öretim Gideri, Dönem Örenim Ücreti ve Dönem Örenci Katk Pay ödemesini, 18 Ekime kadar kredi kart/banka kartyla, Ziraat Bankas ATMlerinden (kartl veya kartsz), mobil bankaclk veya internet bankaclndan gerçekletirilebilecek.

Ayrca, kayt yenileme süresinin son günü olan 18 Ekimde, provizyon ilemleri nedeniyle kredi kartyla ödeme kabul edilmeyecek.

Örenciler, kayt yenileme ilemlerinde yardmc olmas için hazrlanan Kayt Yenileme Klavuzu ile örenimleri süresince yararlanacaklar örenci klavuzuna http://www.anadolu.edu.tr adresindeki Açköretim, Klavuzlar linkinden ulalabilecek.

Öte yandan, 18 Ekimden sonra kayt yenileme yaplmayaca ve mazeret kabul edilmeyecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git