Akar: ‘’Sağlıktan sonra en büyük yatırımı Eğitime yaptık’’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, İl Başkan yardımcısı Necla Uysan ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez Bağlar İlçesine bağlı Gömmetaş köyünü ziyaret ederek,Gömmetaş ilkokul ve ortaokuluna ihtiyaç sahibi öğrencilere, kırtasiye yardımında bulundu.

Haberler 21.10.2017 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar, çocuklarn ihtiyaçlarn karlamann kendileri için çok güzel bir duygu olduunu belirterek, AK Parti olarak, Salktan sonra en büyük yatrm Eitime yaptklarn söyledi. Köylerde okuyan örenciler ile ehirlerde okuyan örencilerin eitimde ayn olanaklara sahip olmasnn önemine vurgu yapan Akar, Eitim toplumlarn gelimesinde en önemli dayanak olarak gördüümüz için tekilat olarak elimizden geleni yapmaya çalyoruz.

KIRTASYE YARDIMI

AK Parti olarak eitime ayr bir önem veriyoruz.çocuklar ülkemizin gelecei, teminatdr ve onlarn her anlamda daha donanml yetimesi gerekir. Biz AK Parti Diyarbakr l Bakanl olarak,Hazrladmz krtasiye setlerini ekonomik zorluk çeken ve köy okullarnda okuyan ailelerin eitim çandaki çocuklarna datyoruz. Bu kapsamda örencilerimizin eitimlerine katkda bulunmak amacyla krtasiye malzemeleri ve çanta yardmnda bulunduk. htiyaç sahibi örencilerimize yln her döneminde yardm elimizi uzatmay sürdüreceiz dedi.

Okul yönetimi yaptklar krtasiye yardmndan dolay l Bakan Akara teekkür etti.

Ana Sayfaya Git