ALES için yeniden başvuru alınacak

- Başvurular bugünden itibaren 6 Temmuz'a kadar yapılabilecek.

Haberler 03.07.2020 - 01:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ÖSYM Bakan Prof. Dr. Halis Aygün, Akademik Personel ve Lisansüstü Eitimi Giri Snav (ALES) için yeniden bavuru alnacan bildirdi.

Aygün, Twitter hesabndan yapt açklamada, ALES/1 için yeniden bavuru alnacaktr. Ayrca daha önce ALES/1 bavurusu bulunan adaylarmz da snav merkezi tercihlerini güncelleyebilecektir. imdiden tüm adaylarmza baarlar dilerim. ifadelerini kulland.

ÖSYMnin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 13-23 Martta bavurular alnan ALES/1 için 2-6 Temmuzda yeniden bavuru alnacak.

6 TEMMUZA KADAR

Adaylar bavurularn, 6 Temmuzda mesai saati bitimine kadar ÖSYM snav koordinatörlükleri veya ayn gün saat 23.59a kadar ÖSYM Aday lemleri Sistemi https://ais.osym.gov.trden yapabilecek.

Snav ücreti, 2-7 Temmuzda ödenecek. Ödeme süresi, banka ubesinden yapacak adaylar için 7 Temmuz mesai saati bitiminde; ÖSYMnin internet sayfasnda e-lemlerde yer alan Ödemeler alanndan kredi kart veya banka kart ile gerçekletirecekler ile banka ATMleri ve online bankaclk üzerinden yapacak adaylar için 7 Temmuz saat 23.59da sona erecek.

Snava 13-23 Martta bavuru yapan adaylardan snav merkezi tercihini deitirmek isteyen adaylar da 2-6 Temmuzda ÖSYM Aday lemleri Sistemi https://ais.osym.gov.trden güncelleme yapabilecek.

Ana Sayfaya Git