Altındağ’da stres attılar!

Özel Mezopotamya Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Diyarbakır’ın saklı cenneti olarak bilinen Altındağ Dinlenme Tesislerinde gönüllerince eğlenerek, stres attılar.

Haberler 26.04.2019 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram etkinliklerini gelenekselletiren Özel Mezopotamya Ortaokulu yönetimi bu yl örencileri için, Altnda Dinlenme Tesislerini seçti.

Altnda Dinlenme Tesislerinin restorannda ve kamelyalarnda kahvalt yapp, piknik tadnda bir gün geçiren örenciler ve öretmenler, daha sonra çeitli oyunlar oynad.

Okul stresinden uzaklaan örenciler ayrca akll telefon ve tabletlerden uzak bir gün de geçirdi. Oyunlar oynayarak, sosyallemenin tadna varan çocuklarn mutluluklar adeta gözlerinden okundu.

Özel Mezopotamya Ortaokulu Müdürü Fazilet Gencer, etkinlie ilikin olarak yapt açklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram etkinlikleri çerçevesinde her yl örencilerine yönelik etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

BU YIL ETKNLMZ ALTINDA DNLENME TESSLERNDE YAPIYORUZ

Bu ylki etkinlii Altnda Dinlenme Tesislerinde düzenledikleri için mutlu olduklarn belirten Gencer, çocuklarn kiisel geliimlerinde oyunun ve elenmenin çok önemli olduunu düünüyoruz. Bizler yani Özel Mezopotamya Ortaokulu olarak okulun yaamn kendisi olmal gerektii düüncesindeyiz, felsefemiz bu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram etkinlikleri çerçevesinde her yl çocuklarmza yönelik böylesine güzel etkinlikler düzenliyoruz. Bu ylda bu etkinliimizi Altnda Dinlenme Tesislerinde yapyoruz. Bugün hava da çok güzel, burada havann yal olmasnda kapal alann olmas da buray tercih etmemizde etkili oldu. çocuklarn burada akranlaryla vakit geçirmeleri, ders dnda da bir arada olmalar, sohbet etmeleri, çocuklarmz için çok önemli bence. Ev ortamlarnda çokça frsat bulamadklar bir ey bu. Bu tür etkinliklerde cep telefonlarn da yasaklyoruz. çocuklar birbirleriyle sohbet etmeli. Gün boyu birbirleriyle iletiim içerisinde hoça vakit geçirmeleri onlara katk sunacaktr dedi.

Örenciler ise Altnda Dinlenme Tesislerinde stres attklarn dile getirdiler.

STRESL BR DÖNEM GERDE BIRAKTIK

Örencilerden Solin Dicle Güneolu, Burada çok eleniyoruz. Havada çok güzel. Bu tür etkinlikler bizim için çok iyi. Bundan çok holanyorum. çou zaman yazllarmz ve snavlarmz var. Zorlanmtk, böyle bir ara vermek bizim için gerçekten ho oldu. Açkças eleniyoruz, güzel. Stresli bir dönemi geride braktk diye konutu.

eynur Kurt ise, Altnda Dinlenme Tesislerini çok sevdiklerini ve gün boyunca tablet ve telefon olmadan güzel bir gün geçirmenin daha iyi olacan kaydetti.

Ana Sayfaya Git