Anadolu Üniversitesi'nden Açıköğretim Sistemi ve Sınavları hakkında duyuru

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi bünyesinde yer alan Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi sınavlarının tarihleri hakkında erteleme veya iptal şeklinde bir karar alınmadığı açıklandı.

Haberler 16.03.2020 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konuyla ilgili açklamada, Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamnda alnan kararlar dorultusunda, üniversitelerin 16 Mart Pazartesi gününden balamak üzere üç hafta boyunca tatil edilecei duyurulmu ve bu duyuru sonrasnda baz medya yayn organlarnda Açköretim Fakültesi snavlarnn ertelendiine dair haberler yer almtr. Birçok köklü medya kuruluu tarafndan yaynlanan bu haberler eksik ve yanl bilgilere dayanmakta ve doru bilginin resmi makamlardan teyit edilmedii anlalmaktadr.

SINAVLAR ERTELEND, PTAL EDLMED

Anadolu Üniversitesi Açköretim Sistemi bünyesinde yer alan Açköretim Fakültesi, letme Fakültesi ve ktisat Fakültesi snavlarnn tarihleri hakknda erteleme veya iptal eklinde bir karar alnmamtr. Gerçei yanstmayan bu haberlere itibar edilmemesi ve Açköretim Snavlar ile ilgili olarak Anadolu Üniversitesinin resmi makamlarndan yaplacak açklamalarn takip edilmesi gerekmektedir. Anadolu Üniversitesi ilk andan itibaren Yüksek Öretim Kurumu (YÖK) kararlar dorultusunda herhangi bir maduriyet yaanmamas için tüm organlaryla gerekli tüm tedbirleri alm doru, effaf ve hzl bir ekilde örencilerini bilgilendirmeye devam etmektedir. Baz yayn organlar ile sosyal medya platformlar üzerinden yaynlanan eksik ya da yanl bilgilerin yer ald haber ve içeriklere itibar edilmemesi gerektii tüm örencilerimize duyurulur denildi.

Ana Sayfaya Git