Anlamlı destek

Şehmus Sultan Tatlıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kendi aralarında topladıkları yardımları Bağlar Gömmetaş İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere dağıttı.

Haberler 22.04.2019 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehmus Sultan Tatlc Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yönetim, öretmen ve örenciler arasnda yardm kampanyas balatt. Bu anlaml kampanyaya destek olan örenciler, topladklar paralardan aldklar hediyeleri Gömmeta lkokuluna götürerek örencilere datt. Hediyelerini alan örencilerin mutluluklar gözlerinden okundu.

ÖRNEK DESTEK

Konu ile ilgili bilgi veren ehmus Sultan Tatlc Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Cengiz okullarndaki örencilerin, yardm kampanyas düzenlediklerini söyledi. Cengiz, Örenciler, toplumsal dayanma ve yardmlamann bir gerei olarak aralarnda topladklar nakdi ve dier yardmlar, maddi durumlar düük ve imkanlar olmayan Diyarbakr Balar Gömmeta lkokulunda okuyan örencilere okuma azimlerini desteklemek, yalnz olmadklarn hissettirmek için bir etkinlik düzenlemitir. Biz de kendilerine destek olduk ve hediyeleri Gömmeta lkokulu-Ortaokulu müdürü Ercan Akdoanla iletiime geçerek örencilere dattk. Bu uygulamann örnek olmasn umuyorum dedi.

Ana Sayfaya Git