Aslan, Silvan'da eğitimi görüştü!

İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, Silvan ilçesinde eğitim ve öğretimle ilgili yaptığı ziyarette, özellikle öğrencilerin devamsızlıklarına dikkat edilmesi istendi.

Haberler 20.05.2017 - 08:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, Silvan lçesini ziyaret ederek çeitli temaslarda bulundu.

Silvan lçe Milli Eitim Müdürü Seyithan Erboa tarafndan karlanan l Milli Eitim Müdürü Aslan ve l Milli Eitim Müdür Yardmcs Mehmet Bulut, ilk olarak lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Adem çeliki ziyaret etti. Makamda gerçekleen görümenin ardndan lçe Milli Eitim Müdürlüüne geçen Aslan, burada lçe Milli Eitim Müdürü Seyithan Erboadan ilçedeki eitim-öretim çalmalar, yapm devam eden okullar ve örencilerin devamszlk oranlarnn önlenmesi çalmalar hakknda bilgi ald.

SORUNLARIN çÖZÜMÜ

lçe Milli Eitim Müdürlüü ziyaretinin ardndan lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Adem çelik ile birlikte Silvan mam Hatip Lisesini ziyaret eden l Müdürü Aslan, Snflar gezip örencilerle görütükten sonra öretmenler odasna geçerek öretmenlerle bir araya geldi. Burada öretmenlerle bir süre sohbet eden Aslan, öretmenlerin de taleplerini aldktan sonra okulun konferans salonunda Silvan lçesinde görev yapan okul müdürleriyle bir araya geldi. Aslan, son olarak Silvan Simya Kolejini ziyaret ettikten sonra ilçe ziyaretini tamamlad.

Ana Sayfaya Git