Aslan, Silvan'da eğitimi görüştü!

İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, Silvan ilçesinde eğitim ve öğretimle ilgili yaptığı ziyarette, özellikle öğrencilerin devamsızlıklarına dikkat edilmesi istendi.

Aslan, Silvan'da eğitimi görüştü!

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Silvan İlçesi’ni ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Aslan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Bulut, ilk olarak İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik’i ziyaret etti. Makamda gerçekleşen görüşmenin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen Aslan, burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa’dan ilçedeki eğitim-öğretim çalışmaları, yapımı devam eden okullar ve öğrencilerin devamsızlık oranlarının önlenmesi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik ile birlikte Silvan İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden İl Müdürü Aslan, Sınıfları gezip öğrencilerle görüştükten sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle bir araya geldi. Burada öğretmenlerle bir süre sohbet eden Aslan, öğretmenlerin de taleplerini aldıktan sonra okulun konferans salonunda Silvan İlçesinde görev yapan okul müdürleriyle bir araya geldi.   Aslan, son olarak Silvan Simya Koleji’ni ziyaret ettikten sonra ilçe ziyaretini tamamladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz