Aslan'dan eğitim morali

İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, Eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak, sorunları yerinde tespit etmek ve öğretmen ile öğrencilerin mora-motivasyonlarına yönelik okul, ziyaretlerini kesintisiz sürdürüyor. Aslan önceki gün de Ali Emri Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Haberler 12.01.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslann göreve baladndan itibaren balatt habersiz okul ziyaretleri sürüyor. Eitim ve Öretimin çtasn yükseltmek, sorunlar yerinde ve birinci azdan örenip, tespit etmek, örenci ve öretmenlerin moral motivasyonlarn artrmaya yönelik okul ziyaretlerinden birini de, Ali Emri Ortaokuluna yapt.

ÖRETMENLERLE BULUTU

Merkez Yeniehir ilçesinde bulunan Ali Emri Ortaokulunu ziyaret eden Aslan, Okul Müdürü Murat Alpbogann makamna geçmeden önce ilk olarak, snflarda örenim gören örencilerle bir araya geldi. Örencilerle yakndan ilgilenen sohbet eden ve beklentilerine dair görülerini sorup not alan l Müdürü Aslan, daha sonra Öretmenler odasn ziyaret etti.

TEOG BRNCS MUNGAN

Burada Okulda eitim veren öretmenlerle bir araya gelip sohbet eden, talepleri ile eitime dair önerilerini alan Aslan, özellikle TEOGda Türkiye birincisi olan Berfun Mungan ve Tekwando Türkiye 3. Muhammet Ebin Battal da tebrik ederek, baarlarnn devamn diledi.

Okul Müdürü Alboga ile de görüüp genel olarak okul hakknda bilgi alan l Müdürü Aslan, okuldan ayrlmadan önce örenci, öretmen ve idarecilerle hatra resmi çektirdi.

Ana Sayfaya Git