Görüş Bildir

Aslan'dan eğitim morali

İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, Eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak, sorunları yerinde tespit etmek ve öğretmen ile öğrencilerin mora-motivasyonlarına yönelik okul, ziyaretlerini kesintisiz sürdürüyor. Aslan önceki gün de Ali Emri Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Aslan'dan eğitim morali

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'ın göreve başladığından itibaren başlattığı "habersiz" okul ziyaretleri sürüyor. Eğitim ve Öğretimin çıtasını yükseltmek, sorunları yerinde ve birinci ağızdan öğrenip, tespit etmek, öğrenci ve öğretmenlerin moral motivasyonlarını artırmaya yönelik okul ziyaretlerinden birini de, Ali Emri Ortaokulu'na yaptı.

ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Ali Emri Ortaokulu'nu ziyaret eden Aslan, Okul Müdürü Murat Alpboga'nın makamına geçmeden önce ilk olarak, sınıflarda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen sohbet eden ve beklentilerine dair görüşlerini sorup not alan İl Müdürü Aslan, daha sonra Öğretmenler odasını ziyaret etti.

TEOG BİRİNCİSİ MUNGAN

Burada Okul'da eğitim veren öğretmenlerle bir araya gelip sohbet eden, talepleri ile eğitime dair önerilerini alan Aslan, özellikle TEOG'da Türkiye birincisi olan Berfun Mungan ve Tekwando Türkiye 3. Muhammet Ebin Battal'ı da tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Okul Müdürü Alboga ile de görüşüp genel olarak okul hakkında bilgi alan İl Müdürü Aslan, okuldan ayrılmadan önce öğrenci, öğretmen ve idarecilerle hatıra resmi çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi