Avcı'dan kitap!

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Şanlıurfa'dan kendisine mektupla ulaşarak öğrenim gördükleri okulun kütüphanesi için talepte bulunan öğrencileri ziyaret ederek, beraberinde getirdiği 700 kitabı okulun kütüphanesine hediye etti.

Haberler 18.11.2016 - 08:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kültür ve Turizm Bakan Nabi Avc, anlurfadan kendisine mektupla ulaarak örenim gördükleri okulun kütüphanesi için kitap talebinde bulunan örencilere ziyarette bulundu.

Avc, sabah saatlerinde beraberindekilerle GAP Havalimanna geldi. Burada Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükehir Belediye Bakan Nihat çiftçi tarafndan karlanan Avc, daha sonra merkez Karaköprü ilçesindeki Narl lkokuluna geçti.

MEKTUP ÜZERNE KTAP

Bir süre önce kendisine mektup yazarak kitap talebinde bulunan 3. snf örencileri evval Polat ile Fatma Zehra Yldrm ders gördükleri snfta ziyaret eden Avc, onlarla bir süre sohbet etti.

Okuldaki dier örenci ve öretmenlerle de görüen Avc, bir örencinin yan sormas üzerine esprili bir ekilde, En zor yerden sordun diyerek gülümsedi. Sohbet ettii örencilerden birinin ayakkabsn da balayan Avc, kendisi için hazrlanan gösteriyi izledi.

Bakan Avcnn okul kütüphanesine 700 kitap hediye ettii belirtildi.

Ana Sayfaya Git