Bağımlılık eğitimi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından imzalanan protokol çerçevesinde 2014 yılında beri Rehber Öğretmenlere Bağımlılıkla Mücadele, Eğitici Eğitimi veriliyordu.

Haberler 30.05.2017 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2015 ylnda Diyarbakrdan 780 Rehber Öretmene verilen TBM (Türkiye Bamllkla Mücadele Program)eitim çalmas yeniden Diyarbakrda balad. 18 modülden oluan salkl yaam, tütün bamll,teknoloji bamll, madde bamll,alkol bamll, kumar bamll eitimini alan Rehber Öretmenler Öncelikle kendi okullarnda örenci ve velilerine bu konuda eitim vereceklerdir.

YELAY DERNE

Diyarbakr Yeilay ube Bakan Yahya Öger 410 Rehber Öretmenin eitimi alnmasyla ilgili öyle söyledi: Milli Eitim Bakanl ile yaplan protokol çerçevesinde daha önce Türkiye Bamllkla Mücadele Program (TBM) Eitici Eitimini alamayan 410 Rehber Öretmene yeniden TBM Eitici Eitimi verilmeye baland.l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan beye teekkür ederiz.Egitim çalmalarmz TBM Eitimi alm Rehber Öretmen formatörlerimiz tarafndan verilmektedir.Bu özverili çalmalarndan dolay hocalarmza müteekkiriz.Bamll önleme noktasnda öretmenlerimizin bu konudaki çalmalar bizim de elimizi güçlendirmektedir.ianyorum ki Eitim alan Rehber Öretmenlerimiz Sahadan bize çok ciddi manada olumlu katklar salayacaklardr. öretmenlerimize imdiden yapacaklar çalmalardan dolay teekkürü borç biliriz

Ana Sayfaya Git