Başarılı kızlar!

Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Kayapınar Müftülüğüne bağlı Tepeşehir Neriman Can Kız Kur’an Kursu ve Hz. Ali Camisi Kız Kuran Kursunda öğrenim gören başarılı kız öğrencileri ve hafızlık programını tamamlayan öğrencileri ödüllendirdi.

Haberler 06.03.2017 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar lçe Müftülüüne bal Tepeehir Neriman Can Kz Kuran Kursu ve Hz. Ali Camisi Kz Kuran Kursu ortaklaa hafzlk ve hat etkinlii organize etti.

Kayapnar Müftülüü Konferans Salonunda düzenlenen programa Kayapnar Kaymakam ve Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç ve ei hanmefendi Hatice Klç, Kayapnar Belediyesi Bakan Yardmcs ükran Mermut ve çok sayda Kuran Kursu örencisi ve aileleri katld.

BAARILI ÖRENCLER

Bakan Klç ve ei Hanmefendi Hatice Klç, ilk olarak hafzlk programn tamamlayan 5, Kuran Kursunda baarl olan 10 örenciyi çeitli hediyeler ile ödüllendirdi. Örencileri tebrik eden Bakan Klç, ardndan Kuran Kursu örencileri tarafndan 1 yllk bir çalma sonucu hazrlanan hat ve minyatür sergisinin açln yapt.

Örenci ve velilerinin sevgi seli arasnda ei Hanmefendi Hatice Klç ve Bakan yardmcs ükran Mermut ile birlikte serginin açln yapan Bakan Klç, resimleri yakndan inceledi. Örencilerden ve Kurs Hocalarndan resimler hakknda bilgi alan Klç, baarlar dileyerek, baka bir programa katlmak üzere ayrld.

Ana Sayfaya Git