Görüş Bildir

Başarılı kızlar!

Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Kayapınar Müftülüğüne bağlı Tepeşehir Neriman Can Kız Kur’an Kursu ve Hz. Ali Camisi Kız Kuran Kursunda öğrenim gören başarılı kız öğrencileri ve hafızlık programını tamamlayan öğrencileri ödüllendirdi.

Başarılı kızlar!

Kayapınar İlçe Müftülüğüne bağlı Tepeşehir Neriman Can Kız Kur’an Kursu ve Hz. Ali Camisi Kız Kur’an Kursu ortaklaşa hafızlık ve hat etkinliği organize etti.

Kayapınar Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programa Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç ve eşi hanımefendi Hatice Kılıç, Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükran Mermut ve çok sayıda Kuran Kursu öğrencisi ve aileleri katıldı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER

Başkan Kılıç ve eşi Hanımefendi Hatice Kılıç, ilk olarak hafızlık programını tamamlayan 5, Kuran Kursunda başarılı olan 10 öğrenciyi çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. Öğrencileri tebrik eden Başkan Kılıç, ardından Kuran Kursu öğrencileri tarafından 1 yıllık bir çalışma sonucu hazırlanan hat ve minyatür sergisinin açılışını yaptı.

Öğrenci ve velilerinin sevgi seli arasında eşi Hanımefendi Hatice Kılıç ve Başkan yardımcısı Şükran Mermut ile birlikte serginin açılışını yapan Başkan Kılıç, resimleri yakından inceledi. Öğrencilerden ve Kurs Hocalarından resimler hakkında bilgi alan Kılıç, başarılar dileyerek, başka bir programa katılmak üzere ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi