Başarılı öğrencilere İstanbul gezisi

Diyarbakır'da TEOG'da derece alan 40 öğrenci, AK Parti İl Teşkilatı tarafından, üç günlük İstanbul gezisiyle ödüllendirildi.

Haberler 26.01.2017 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez ve ilçelerinde, Temel Eitimden Ortaöretime Geçi Sistemi (TEOG) snavnda dereceye girerek büyük baar elde eden 40 örenciye, AK Parti Diyarbakr l Bakanl tekilatndan jest geldi. l Bakanl, örencileri üç günlük stanbul gezisine götürdü.

Üç GÜNLÜK STANBUL GEZS

Bir çouu ilkez stanbulu görecek olan örencilerin yer ald gruba l Bakan Yardmcs Mehmet Arzu bakanlk edecek. Arzu, Üç günlük gezi hediyesiyle ilgili olarak, Baar sizden tatil bizden projesi kapsamnda baarl örencileri motive etmek ve onlar ikinci döneme hazrlamak adna böyle bir geziyi gerçekletirdiklerini söyledi.

BAARI SZDEN TATL BZDEN

stanbuldaki üç günlük gezi proramnn içeriini de anlatan Ak Parti Diyarbakr l Bakan Ahmet Arzu öyle dedi; Üç günlük gezimizde, çocuklarmz yaryl tatilinde stanbulun tarihi, turistlik, kültürel yerleri gezip görme ans yakalayacaklar. Maalesef tatil olana bulamayan dezavantajl örencilerimiz var. Bu tatille onlar da çok mutlu olacaklardr. unu iyi biliyoruz ki çocuklarmz bizim geleceimizdir. Geleceimize sahip çkmamz gerekir. Bu tür sosyal etkinlikler, toplumsal birliktelie de ivme kazandraca düüncesindeyiz

ETME ÖNEM VERYORUZ

Örencilere refekat edecek isimlerden biri de l Bakan Yardmcs Necla Uysan oldu. Uysan, parti olarak eitime büyük önem verdiklerini belirterek, çocuklarn elde ettii örnek baarlarla gurur duyduklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git