Görüş Bildir

Başarılı öğrencilere İstanbul gezisi

Diyarbakır'da TEOG'da derece alan 40 öğrenci, AK Parti İl Teşkilatı tarafından, üç günlük İstanbul gezisiyle ödüllendirildi.

Başarılı öğrencilere İstanbul gezisi

Diyarbakır merkez ve ilçelerinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında dereceye girerek büyük başarı elde eden 40 öğrenciye, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı teşkilatından jest geldi. İl Başkanlığı, öğrencileri üç günlük İstanbul gezisine götürdü.

ÜÇ GÜNLÜK İSTANBUL GEZİSİ

Bir çoğuğu ilkez İstanbul'u görecek olan öğrencilerin yer aldığı gruba İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arzu başkanlık edecek. Arzu, Üç günlük gezi hediyesiyle ilgili olarak, "Başarı sizden tatil bizden" projesi kapsamında başarılı öğrencileri motive etmek ve onları ikinci döneme hazırlamak adına böyle bir geziyi gerçekleştirdiklerini söyledi.

BAŞARI SİZDEN TATİL BİZDEN

İstanbul'daki üç günlük gezi proğramının içeriğini de anlatan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Arzu şöyle dedi; "Üç günlük gezimizde, çocuklarımız yarıyıl tatilinde İstanbul’un tarihi, turistlik, kültürel yerleri gezip görme şansı yakalayacaklar. Maalesef tatil olanağı bulamayan dezavantajlı öğrencilerimiz var. Bu tatille onlar da çok mutlu olacaklardır. Şunu iyi biliyoruz ki çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Geleceğimize sahip çıkmamız gerekir. Bu tür sosyal etkinlikler, toplumsal birlikteliğe de ivme kazandıracağı düşüncesindeyiz"

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Öğrencilere refekat edecek isimlerden biri de İl Başkan Yardımcısı Necla Uysan oldu. Uysan, parti olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, çocukların elde ettiği örnek başarılarla gurur duyduklarını kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi