Başkan Beyoğlu’ndan öğretmenler günü mesajı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü dolaysıyla kutlama mesajı yayınlayarak bütün öğretmenlerin gününü kutladı.

Haberler 25.11.2019 - 00:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Beyolu, öretmenlik mesleinin kutsal olduunu dile getirerek mesajn u ekilde sürdürdü: Geleceimiz olan gençlerimizin ve çocuklarmzn yetitirilmesinde aile kadar öretmenler de büyük bir sorumluluk tamaktadr. Öretmenlik meslei bu bakmdan bedeli hiçbir maddi karl ile ölçülemeyecek kadar büyük bir fedakarlk örnei tar. Öretmen eitimi, öretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmay meslek edinen kimsedir. Bir milletin gelimesi, büyümesi ve geleceini ekillendirmesi, eitim öretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür.

SORUMLULUK DUYGUSU

Sorumluluk duygusu gelimi, geçmiini iyi bilerek gelecee güvenle bakan, iyi ahlkl, insana ve emee saygl, aratran, okuyan, hayat seven iyi nesiller yetitiren deerli öretmenlerimiz sayesinde gelecekten en ufak kaygmz ve endiemiz yoktur. En zor artlarda bile, ülkemizin her köesine ulaarak k olan, fedakrlklarn en büyüünü gösteren, eitmeyi ve öretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çada medeniyet seviyesine çkarma gayreti gösteren tüm öretmenlerimizin Öretmenler Gününü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle ebediyete intikal etmi tüm öretmenlerimize Allahtan rahmet, hayatlarn sürdüren öretmenlerimize de salkl ve uzun ömür diliyorum.

Ana Sayfaya Git