Görüş Bildir

Başkan Beyoğlu’ndan öğretmenler günü mesajı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü dolaysıyla kutlama mesajı yayınlayarak bütün öğretmenlerin gününü kutladı.

Başkan Beyoğlu’ndan öğretmenler günü mesajı

Başkan Beyoğlu, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu dile getirerek mesajını şu şekilde sürdürdü: “Geleceğimiz olan gençlerimizin ve çocuklarımızın yetiştirilmesinde aile kadar öğretmenler de büyük bir sorumluluk taşımaktadır. Öğretmenlik mesleği bu bakımdan bedeli hiçbir maddi karşılığı ile ölçülemeyecek kadar büyük bir fedakarlık örneği taşır. Öğretmen eğitimi, öğretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen kimsedir. Bir milletin gelişmesi, büyümesi ve geleceğini şekillendirmesi, eğitim öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür.

SORUMLULUK DUYGUSU

Sorumluluk duygusu gelişmiş, geçmişini iyi bilerek geleceğe güvenle bakan, iyi ahlâklı, insana ve emeğe saygılı, araştıran, okuyan, hayatı seven iyi nesiller yetiştiren değerli öğretmenlerimiz sayesinde gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi