Beşikçi Kursiyerleri Dinledi

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murat Beşikci, Yenişehir Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yabancılara yönelik açılan Meslek Edinme Kurslarını ziyaret ederek kursiyerler ile görüştü.

Haberler 07.03.2020 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Suriye, Pakistan ve Afganistanl 125 snmacnn bulunduu kurslarda, kursiyerlerle görüen Beikci,Halk Eitim kurslar ile bireylerin nitelikleri dorultusunda, kendilerini gelitirmek istedikleri meslek dallarna yönelik kurslarn verildiini söyledi.

DYARBAKIR-Yeniehir Halk Eitim Merkezi tarafndan Milli Eitim Bakanl Hayat Boyu Örenme Genel Müdürlüü (MEB-HBÖGM) ve Alman Federal Ekonomik birlii ve Kalknma Bakanl (BMZ) adna Alman Uluslararas birlii Kurumu (GZ) ve Snmaclar ve Göçmenlerle Dayanma Dernei (SGDD) i birlii ile yürütülen proje kapsamnda yabanclara Türkçe seviye A1 ve A2, Seramik Biçimlendirme, Kadn Giyim Modalist Yardmcl ve Aç Yardmcl kurslar açld.

KURSYERLER DNLED

Proje kapsamnda dört farkl kursun bulunduunu ve bu kurslarda 125 yabanc uyruklu Kursiyerin olduunu anlatan Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan V. Murat Beikci, Meslek edindirme konusunda bizler kursiyerlerimize her türlü destei vermeye, onlarn ülkemizde yaamaya uyum salamalar ve kendi ayaklar üzerinde durmalarn salamak amacyla tüm imknlarmz seferber etmeye devam edeceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git