Bu okul birinciliklere doymuyor

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesindeki Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi bu seneki eğitim ve öğretim yılında düzenlenen 6 mesleki yarışmaların tamamında il birinciliklerini elde ederken, bölge ve Türkiye geneli kategorilerinde de çeşitli dereceler kazandı.

Haberler 24.05.2019 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2010 ylnda Anadolu mam Hatip Lisesine dönüen okul, öretmen ve idarecilerin özverisiyle imdiye dek kent genelinde sayl baarl okul arasnda kalmay baard.

l Milli Eitim Müdürlüünün verilerine göre Yunus Emre Anadolu mam Hatip Lisesi 2010-2011 Eitim-Öretim ylnda DOKAP projesi kapsamnda en fazla etkinlik yaplan okul olarak tarihe geçti.

MÜFTÜLÜKLE MZALANAN PROTOKOLLE BRLKTE BAARI ARTTI

Öte yandan Emre Anadolu mam Hatip Lisesi bu seneki eitim ve öretim ylnda düzenlenen 6 mesleki yarmalarn tamamnda il birincisi oldu.

l Müftülüüyle imzalanan protokol çerçevesinde alannda uzman din görevlilerinden eitim yardm alan örenciler okullarn il birincisi yaparken, Türkiye ve bölge kategorilerinde de derecekler elde ettiler.

YARIMALARIN GÖZDES OKUL

Avrupa Birlii Bilgi Yarmasnda l Birincilii bulunan okul, 2018-2019 Eitim-Öretim ylnda 36 Anadolu mam Hatip Lisesi Arasndan 6 yarmada il birincisi oldu.

Yunus Emre Anadolu mam Hatip Lisesinin l birinciliinin yannda Türkiye dereceleri yapt yarmalar ise öyle;

2018-2019 Eitim-Öretim Yl Kuran- Kerimi Güzel Okuma Yarmas l Birincilii ve Bölge kincilii

2018-2019 Eitim-Öretim Yl Hutbe Okuma Yarmas l Birincilii ve Bölge Üçüncülüü

2018-2019 Eitim-Öretim Yl Ezan Okuma Yarmas l Birincilii Ve Bölge Dördüncülüü

2018-2019 Eitim-Öretim Yl Arapça iir Okuma Yarmas l Birincilii ve Türkiye 14üncülüü

2018-2019 Eitim-Öretim Yl Arapça Bilgi Yarmas l kincilii

2018-2019 Eitim-Öretim Yl Hafzlk Yarmas l Üçüncülüü

Yunus Emre Anadolu mam Hatip Lisesi Müdürü brahim H. Erdem yapt açklamada, hiçbir baarnn tesadüfi olmadn bu baarnn altnda ekip olmann getirdii avantajlarn olduuna dikkati çekti.

ESK VE YEN MÜFTÜYE TEEKKÜR

Erdem öyle konutu:

Okulumuz, Dicle Üniversitesi ve l Müftülüüyle ibirlii protokolü imzalamtr. Yarmaya katlacak örencilerimizi titizlikle eitim-öretim ylnn banda seçeriz. Okul müdürü olarak bizzat ben örenci

rehber öretmeniyle beraber yarmaclar dinler ve onlarn yanllarn düzeltiriz. Yarmaya katlacaklara okulda verdiimizi verdikten sonra l Müftülüümüzle ve Dini Yüksek ihtisas Merkezimizle irtibata geçeriz. Örencilerimizin belirli periyotlarla bu merkezlerimizdeki hocalardan ders almalarn salarz. Özellikle eski il müftümüz Burhan liyen hocama bu konuda teekkür ederim. Ayrca yarmaclarmzn hazrlanmasnda emei geçen u an il müftülüü görevini yürüten Yavuz Selim Karabayr hocama, Dini Yüksek ihtisas merkezi müdürü ve dier yetkililere teekkür ederim.

Ana Sayfaya Git