Canseven Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Eğitim sektöründe yıllardır başarılı bir şekilde ilerleyen Özel Canseven Koleji öğrencileri ve öğretmenleri 2018-2019 eğitim öğretim yılına etkinliklerle veda etti.

Haberler 28.05.2019 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 2014 ylndan bu yana eitim ve öretimde baarlar elde eden yetitirdii örenciler ile kentin eitim çtasn en üst seviyelere tayan Özel Canseven Koleji geleneksel hale getirdii yl sonu gösterilerini bu yl farkl bir konseptle kendi yerlekesinde gerçekletirdi. Programa, Canseven Koleji kurucu müdürü ve imtiyaz sahibi Hamit Canseven, öretmenler, örenciler ve velileri katld. Mezuniyet töreninde örenciler doyasya elenirken, veliler de hoça vakit geçirdi.

CANSEVEN KOLEJ

Mezuniyet töreninde konuan Canseven Koleji Kurucu Müdürü ve imtiyaz sahibi Hamit Canseven, 2018-2019 eitim öretim döneminde hep birlikte yorulduklarn belirterek zorlu maratondan alnlarnn akyla çktklarn söyledi. Canseven, Diyarbakrda en baarl özel okul seçilmenin gururunu yaadk. Örencilerle gurur duyuyorum, sizlere tavsiyem udur ki sizlere verilen görevi zamannda ve size yakr bir ekilde yerine getirmeniz. Toplum kurallarna uyum salamanz ve elbette yakalam olduunuz bu baary bkmadan, usanmadan daha ileriye tamanzdr dedi. Gecenin finalinde mezun olan örenciler Hamit Cansevenin etrafnda toplanarak keplerini havaya frlatp mezuniyetlerini kutlad.

Ana Sayfaya Git