CEO olmak istiyorum

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından sınavda Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi Sayısal ve Sözel (AYT) kategorilerinde 3 birincinin de Adana’dan çıktığı duyuruldu. AYT Sözel Türkiye 1’incisi Hasan Mert, “Adana’nın havası, suyu farklı. İyi ki buradan çok güzel dereceler çıktı. Hayalim CEO olmak. Bunun için hangi bölümü okumalıyım, bilmiyorum ama çok çalışmam gerektiğini biliyorum” dedi.

Haberler 29.07.2021 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Snavda üç kategoride birinci çkaran Adanada baarnn sevinci yaanrken birincilerden Hasan Mert, gazetecilere yapt açklamada emeinin karln almaktan dolay mutlu olduunu söyledi. Kentte özel bir okulda örenim gören AYT Sözel Türkiye 1incisi ve TYT 5incisi olan Mert, Snava girecek arkadalarmn, çkm sorular ve Milli Eitim Bakanlnn hazrlam olduu kitaplar çok iyi takip etmeleri gerekiyor. Bir yandan da okuldaki derslerin sk takipçisi olmallar. Ders derste öreniliyor. Son bir aydr hedefimi birincilie çkarmtm ve baardm. Üniversite tercihi konusunda tam karar veremedim. Adanann havas, suyu farkl ki buradan çok güzel dereceler çkt. Snava girecekler bakalarn deil kendi geliimlerini takip etsinler. Hayalim CEO olmak. Bunun için hangi bölümü okumalym bilmiyorum ama çok çalmam gerektiini biliyorum dedi. Snava hazrlk sürecini kendi sosyal medya kanalndan videolarla paylaacan dile getiren Mert, ailesine, öretmenlerine ve örenim gördüü özel okulun yöneticilerine teekkür etti.

ADANA, BÜTÜN KENTLER SOLLADI

Hasan Mertin örenim gördüü okulun kurucusu ve genel müdürü evket Ertem ise Adanann Türkiye birincileri çkarmasnn kendilerine mutluluk verdiini söyledi. Örencisini ve ailesini tebrik eden Ertem, Hasan Mertin baarsnda emei geçen herkesi kutluyorum. Adana bu yl snav sonuçlarnda bütün kentleri sollad. Bunun için valimize ve il milli eitim müdürümüze teekkür ediyoruz diye konutu.

Hasan Mertin babas evket Mert ise oluyla gurur duyduunu ve ailesi olarak heyecanl olduklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git