Çocuk şenliği!

Büyükşehir Belediyesi, çocukların sosyalleşmesi, birlikte güzel vakit geçirmesi ve spora olan ilgilerinin artırılması amacıyla Kent Meydanı’nda “Kent Meydanı Çocuk Şenliği” düzenledi.

Haberler 23.09.2019 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarn sosyallemesi, birlikte güzel vakit geçirmesi ve spora olan ilgilerinin artrlmas amacyla Kent Meydannda Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanl tarafndan 6-14 ya grubu çocuklar için Kent Meydan çocuk enlii adyla enlik düzenlendi.

çOCUK ENL

Birçok çocuun aileleri ile birlikte katld enlik, yarma kaytlarnn alnmas ile balad. enlie katlan çocuklar, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanl bünyesinde görevli eitmenler gözetiminde birbiriyle yarrken, aileler de çocuklarna parkur dnda alklaryla destek verdi. Parkuru bitiren çocuklara ise görevliler tarafndan katlm sertifikas verildi. çocuklaryla birlikte enlie gelen aileler ise çocuklaryla birlikte güzel havann tadn çkartt.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanl, hava artlarnn uygunluuna bal olarak kentteki parklarda çocuklara yönelik çeitli etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

Ana Sayfaya Git