Görüş Bildir

Çocuk şenliği!

Büyükşehir Belediyesi, çocukların sosyalleşmesi, birlikte güzel vakit geçirmesi ve spora olan ilgilerinin artırılması amacıyla Kent Meydanı’nda “Kent Meydanı Çocuk Şenliği” düzenledi.

Çocuk şenliği!

Çocukların sosyalleşmesi, birlikte güzel vakit geçirmesi ve spora olan ilgilerinin artırılması amacıyla Kent Meydanı’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 6-14 yaş grubu çocuklar için “Kent Meydanı Çocuk Şenliği” adıyla şenlik düzenlendi.

ÇOCUK ŞENLİĞİ

Birçok çocuğun aileleri ile birlikte katıldığı şenlik, yarışma kayıtlarının alınması ile başladı. Şenliğe katılan çocuklar, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde görevli eğitmenler gözetiminde birbiriyle yarışırken, aileler de çocuklarına parkur dışında alkışlarıyla destek verdi. Parkuru bitiren çocuklara ise görevliler tarafından katılım sertifikası verildi. Çocuklarıyla birlikte şenliğe gelen aileler ise çocuklarıyla birlikte güzel havanın tadını çıkarttı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, hava şartlarının uygunluğuna bağlı olarak kentteki parklarda çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi