Çocuklar oyunlaştırma metoduyla İngilizce öğreniyor

Dünya genelinde yaklaşık 1,8 milyar dil öğrencisinin olduğu ve 1,4 milyardan fazlasının İngilizce öğrendiği tahmin ediliyor.

Haberler 05.01.2022 - 11:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Eitimci Erhan Oduncu, online pazar büyürken çocuklara oyunlatrma metoduyla ngilizce öretme pratiklerinin de yaygnlatn belirtti.

ngilizce, spanyolca ve çince, aratrmalara göre dünyann en çok konuulan dili olmaya aday gösterilse de yabanc dil olarak ngilizceyi örenmeyi tercih edenlerin says oldukça yüksek. Meticulous Research tarafndan yaplan bir aratrma, dünya çapndaki 1,8 milyar dil örencisinin yüzde 77sinin ngilizce örencileri olduuna iaret ediyor. Pek çok konuda olduu gibi yabanc dil örenimi de giderek online platformlara kayyor. Ayn aratrmaya göre, online dil örenme pazar 2021den 2027ye kadar yllk ortalama yüzde 18,7 büyüyerek 21,2 milyar dolara ulaacak. çocuklarnn geleceine yatrm yapmak isteyen ebeveynler, erken yata dil örenmeye balamalar için tüm dünyada olduu gibi Türkiyede de online platformlara yöneliyor.

YARIM MLYONDAN FAZLA ALE TARAFINDAN TERCH EDLYOR

Erhan Oduncu, konuya dair yapt açklamada, Dijital çada birden fazla dil bilmenin önemi giderek artyor. Birçok aile çocuklarnn erken yata ngilizce örenmeye balamas için kurslar aratryor ve online derslere yöneliyor. Novakid olarak 45 ülkedeki yarm milyondan fazla ailenin 4-12 ya grubundaki çocuklarna hizmet veriyoruz. çocuklarn kolayca ngilizce örenebilmeleri için mekan zorunluluunu ortadan kaldrarak hem online hem de kiiselletirilmi eitim deneyimi frsat sunuyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git