Diyarbakır’da Karşılaştırmalı Edebiyat Günleri

Diyarbakır Karşılaştırmalı Edebiyat Günleri, akşam saatlerinde başlayıp 31 Ekim’e kadar devam edecek. Program Youtube üzerinden canlı yayınlanacak.

Haberler 26.09.2020 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu yl üçüncüsü düzenlenecek Diyarbakr Karlatrmal Edebiyat Günleri, Ls Yaynevi ve Diyarbakr Sanat Merkezi ortaklyla akam saat 20-00de balyor. 31 Ekime kadar sürecek programa, Diyarbakr Edebiyat Evi Wjegeh Amed) ev sahiplii yapacak. Program Diyarbakr Edebiyat Evinin Youtube kanal üzerinden canl yaynlanacak. lk kez 2013 ylnda hayata geçen ve 2018de ikincisi düzenlenen Diyarbakr Karlatrmal Edebiyat Günlerinin bu yl ki program Kültür için Alan desteiyle çevrimiçi olarak gerçekleecek.

EDEBYAT GÜNLER

Program, dünya genelinde gündemi belirleyen salgnla birlikte yakn gelecei görebilmenin her zamankinden zor olduu bir dönemde, edebiyatn penceresinden geçmii düünen, gelecei merak eden bir dizi konuma, tartma ve söyleiden oluuyor.

Diyarbakr Karlatrmal Edebiyat Günleri Program, 31 Ekim Cumartesi günü bu yln onur konuu olan Bav Naznin gerçeklik ve hakikati arayan edebiyatnn serüvenini paylaan kapan konumasyla sona erecek.

Ana Sayfaya Git