Down sendromlu çocuklar için etkinlik

Batman'da ''İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor" projesi kapsamında down sendromlu çocuklar için etkinlik düzenledi.

Haberler 16.02.2018 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda Fatma Zehra Kz Anadolu mam Hatip Lisesi örencileri, mam Hatipler yilikte Yaryor projesi kapsamnda down sendromlu çocuklar için etkinlik gerçekletirdi.

Fatma Zehra Kz Anadolu mam Hatip Lisesi örencileri tarafndan mam Hatipler yilikte Yaryor projesi kapsamnda okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, örenciler ile 50 down sendromlu çocuk halay çekti.

çOCUKLAR çN

Asker ve polis üniformas ile çizgi film karakterlerine ait kostümler giyen down sendromlu çocuklar, etkinlikte doyasya elendi. Etkinlikte, çocuklara çeitli hediyeler verildi.

Okul Müdürü Abdurrahman Yakut, rehber öretmenlerin öncülüünde örencilerin, down sendromlu çocuklarn isteklerini yerine getirmeye çaltn dile getirerek Proje sayesinde down sendromlu çocuklarla kurduumuz balar, bizlere yeni ve farkl dünyalarn kapsn aralamtr. Bizler bu dostlarmz mutlu edebilmisek kendimizi en büyük ödülün sahibi kabul ederiz. dedi.

Örencilerden Betül Gök de proje kapsamnda Mucizeye nan adl etkinlii düzenlediklerini, amaçlarnn maddi durumu düük olan 50 down sendromlu çocuun dileini yerine getirmek olduunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git