Down sendromlu çocuklar için etkinlik

Batman'da ''İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor" projesi kapsamında down sendromlu çocuklar için etkinlik düzenledi.

Down sendromlu çocuklar için etkinlik

Batman'da Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, ''İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor" projesi kapsamında down sendromlu çocuklar için etkinlik gerçekleştirdi.

Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından ''İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor" projesi kapsamında okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler ile 50 down sendromlu çocuk halay çekti.

ÇOCUKLAR İÇİN

Asker ve polis üniforması ile çizgi film karakterlerine ait kostümler giyen down sendromlu çocuklar, etkinlikte doyasıya eğlendi. Etkinlikte, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Okul Müdürü Abdurrahman Yakut, rehber öğretmenlerin öncülüğünde öğrencilerin, down sendromlu çocukların isteklerini yerine getirmeye çalıştığını dile getirerek "Proje sayesinde down sendromlu çocuklarla kurduğumuz bağlar, bizlere yeni ve farklı dünyaların kapısını aralamıştır. Bizler bu dostlarımızı mutlu edebilmişsek kendimizi en büyük ödülün sahibi kabul ederiz.'' dedi.

Öğrencilerden Betül Gök de proje kapsamında ''Mucizeye İnan'' adlı etkinliği düzenlediklerini, amaçlarının maddi durumu düşük olan 50 down sendromlu çocuğun dileğini yerine getirmek olduğunu kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz