DÜ'de karne şenliği

Dicle Üniversitesi DÜ) Tıp Fakültesi Hastanelerinde yarı yıl tatiline giren çocuklar için 'Bir Karne Hediyesi de Bizden' sloganı ile düzenlenen 2. çocuk şenliği büyük ilgi gördü.

Haberler 30.01.2018 - 08:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DÜ Hastaneleri Sosyal Komitesi tarafndan organize edilen ve DÜ çocuk Kulübünün de katk sunduu 2. çocuk enlii Kalp Hastanesi Konferans Salonunda yapld. Hastane çalanlar ve çocuklarnn davetli olduu enlie Bahekim Prof. Dr. Ali Kemal Kadirolu, Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillann ei Lütfiye Atilla, Rektör Prof. Dr. Talip Gülün ei Nuray Gül ve Bahemire Rahime Atl katld. enlikte konuan Bahekim Kadirolu; Yönetim olarak çocuklar seviyor ve büyük önem veriyoruz. Gerek hastanelerimizde yatarak tedavi gören çocuklarmz, çalanlarmzn çocuklar ve gerekse dier çocuklarmzn hoça vakit geçirmeleri ve elenmeleri için enlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bahekimlik bünyesinde kurulan sosyal komitemiz tarafndan ikincisi düzenlenen bu çocuk enliinde hoça vakit geçirmenizi temenni ediyor, mutlu bir yl geçirmenizi diliyorum dedi.

çocuklardan youn ilgi

çocuk ve ailelerinin youn ilgi gösterdii 2. çocuk enliinde oturma yeri bulamayan çocuklar kendilerini sahne önüne ve sahneye atarak müzik eliinde balonla oynayp halay çekti. çocuklarn tiyatro ve çeitli oyunlar zevkle izlediklerini belirten Bahemire Rahime Atl çocuklarn büyük bir keyif aldklarn gördük eklinde konutu.

Yaryl tatiline giren örenciler için düzenlenen çocuk enlii yüz boyama ile balad. Dicle Üniversitesi çocuk kulübü tarafndan, karaoke, tiyatro, palyaço, çeitli oyun ve yarmalarla devam etti.

Ana Sayfaya Git