Eğitime destek!

Diyarbakır'ın Sur İlçe Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu gözetiminde yaklaşık 2 yıl önce başlayan Sur Gençlerinin Eğitimine Destek Projesi 2019 yılı içerisinde de tüm hızıyla devam ediyor.

Haberler 15.05.2019 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur ilçesindeki gençlere temel dini bilgiler, Kuran-i Kerim, Arapçann yan sra dershanelerde verilen eitim metodu eklinde matematik, kimya Türkçe dersleri de özel olarak veriliyor.

Projeler hakknda bilgi veren Sur lçe Müftüsü smail Fakirullaholu, tüm öretmen ve akademisyenlerin tamamen gönüllü olarak bu projede yer aldn söyledi.

Destek Projesi sürüyor

Fakirullaholu, Milli Eitim Müdürlükleri ve Halk Eitim Merkezlerinde görevli gönüllü öretici ve hocalar projeye ellerinden geldikçe destek veriyor. Bu projede yer almak için bizlere, çeitli branlardaki öretmenlerden talepler gelmeye devam ediyor. Projenin ilk etab aslnda kzlara yönelikti, verimini yüksek seviyede aldk. Bu nedenle hemen projenin ikinci aya olan erkek örencilere de ayn ekilde önümüzdeki aydan itibaren Sur Gençlik Merkezimizde faaliyete balanacaktr. Bu projede emei geçen öretmen, akademisyen, Kuran kursu öreticileri ve din gönüllülerine teekkür ederim dedi.

Ana Sayfaya Git