Eren’in Sınıfında Yas!

MUŞ’ta dün okul bahçesinde fırtınanın etkisiyle yerinden sökülen ağacın altında kalarak yaşımını yitiren 6'ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Eren Özkan'ın sınıfında bugün gözyaşı ve sessizlik hakimdi.

Haberler 01.11.2017 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkeze bal Tekyol Köyündeki okul bahçesinde dün meydana gelen olayda yaamn yitiren Eren Özkann cenazesi, dün gece köyünde gözyalaryla topraa verildi. Erenin okulunda ise bu sabah hüzün vard. Hayatn kaybeden Eren Özkann fotorafn srasnda tutan arkadalar, gözyalarna bouldu. Duygu dolu anlarn yaand derste, öretmenler tarafndan örencilere tavsiyelerde bulunuldu. Ölen Erenin üzüntüsünü yaayan snf arkadalar, youn bakmda ve yaral olan arkadalar için de dua etti.

BURUKLUK YAIYORLAR

Rüzgarn etkisiyle üzerine devrilen aacn altnda kalarak hayatn kaybeden Eren Özkann snf arkada Rana Dindar, Ereni anlatrken, hçkra hçkra alad. Erenin çok iyi biri olduunu anlatan Dindar, Onu çok özleyeceiz dedi. 3 yl önce Erenin 18 yandaki ablasn trafik kazasnda kaybeden Özkan Ailesi, Ereni kaybetmekle ikinci kez büyük bir acy yayor. Ayn ailede ikinci bir felaketi yaadklarn ifade eden Erenin amcas Selahattin Özkan ise 3 yl önce Erenin ablasn bir trafik kazasnda kaybettik. Bu ikinci bir felaket Allah kimsenin bana getirmesin diye konutu.

Ana Sayfaya Git