Görüş Bildir

Eren’in Sınıfında Yas!

MUŞ’ta dün okul bahçesinde fırtınanın etkisiyle yerinden sökülen ağacın altında kalarak yaşımını yitiren 6'ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Eren Özkan'ın sınıfında bugün gözyaşı ve sessizlik hakimdi.

Eren’in Sınıfında Yas!

Merkeze bağlı Tekyol Köyü'ndeki okul bahçesinde dün meydana gelen olayda yaşamını yitiren Eren Özkan'ın cenazesi, dün gece köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Eren'in okulunda ise bu sabah hüzün vardı. Hayatını kaybeden Eren Özkan'ın fotoğrafını sırasında tutan arkadaşları, gözyaşlarına boğuldu. Duygu dolu anların yaşandığı derste, öğretmenler tarafından öğrencilere tavsiyelerde bulunuldu. Ölen Eren'in üzüntüsünü yaşayan sınıf arkadaşları, yoğun bakımda ve yaralı olan arkadaşları için de dua etti.

BURUKLUK YAŞIYORLAR

Rüzgarın etkisiyle üzerine devrilen ağacın altında kalarak hayatını kaybeden Eren Özkan'ın sınıf arkadaşı Rana Dindar, Eren'i anlatırken, hıçkıra hıçkıra ağladı. Eren'in çok iyi biri olduğunu anlatan Dindar, "Onu çok özleyeceğiz" dedi. 3 yıl önce Eren'in 18 yaşındaki ablasını trafik kazasında kaybeden Özkan Ailesi, Eren'i kaybetmekle ikinci kez büyük bir acıyı yaşıyor. Aynı ailede ikinci bir felaketi yaşadıklarını ifade eden Eren'in amcası Selahattin Özkan ise "3 yıl önce Eren'in ablasını bir trafik kazasında kaybettik. Bu ikinci bir felaket Allah kimsenin başına getirmesin" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi