Ergani'den çıkan eğitim etiketi!

Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürü Atabey: "Avrupa'dan bin 211, Türkiye'den 179, Ergani ilçemizde de Halide Edip Adıvar ve Cahit Sıtkı Tarancı Anaokulu okul etiketi kazanmıştır" dedi.

Haberler 14.04.2018 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Ergani lçe Milli Eitim Müdürü Ahmet Atabey, Avrupadan bin 211, Türkiyeden 179, Ergani ilçemizde de Halide Edip Advar ve Cahit Stk Taranc Anaokulu okul etiketi kazanmtr. dedi.

Milli Eitim Müdürü Atabey, yapt açklamada, Brükseldeki Merkezi Destek Servisi tarafndan bu yl ilk defa uygulanan, okul seviyesinde yaplan çalmalar tanmak için eTwinning Okul Etiketi adyla yeni bir etiket bavurusu balatldn söyledi.

çeitli kriterleri salayan okullarn, sistemden belirlenerek adaylk süreçlerinin balatldn kaydeden Atabey, Yaplan bavurularn deerlendirilmesi sonucunda Avrupadan bin 211, Türkiyeden 179, Ergani ilçemizde de Halide Edip Advar ve Cahit Stk Taranc Anaokulu okul etiketi kazanmtr. diye konutu.

OKULU MARKA HALNE GELD

Örencilerini zenginletiren, okulunu marka haline getiren, dönütüren, yenileyen, ilçeyi ve okulunu adn uluslararas platformlarda duyuran idareciler, öretmenler, örenciler ve velilere teekkür eden Atabey, bu etiketi alan okullarn Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüe sahip olacan aktard.

Atabey, öyle devam etti:

eTwinningin gelecekteki geliimine ilham vermek için eTwinningin önde gelen okullarn kapsayan bir Avrupa a oluturacaklar. Dijital uygulamalar, e-Güvenlik uygulamalar, pedagojiye yenilikçi ve yaratc yaklamlar, personelin sürekli mesleki geliiminin desteklenmesi, personelle ve örencilerle ibirlikçi örenme uygulamalarnn desteklenmesi, eTwinning Okul Etiketini, tüm tantc ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilecekler. Bu etikete hak kazanan okul personeli ve yönetimi, özel mesleki geliim programlarna katlmak için davet edilecekler.

Ana Sayfaya Git