Gazeteci baba ve kızı aynı üniversitede eğitim görüyor

BİNGÖL'ün Kiğı ilçesinde haftalık yayımlanan gazetenin imtiyaz sahibi Galip Akengin, hayalini kurduğu üniversite eğitimini, kızı Rabia ile birlikte gerçekleştiriyor. Bingöl Üniversitesi'nde öğrenim gören baba-kız okula birlikte gidip geliyor, birlikte ders çalışıyor.

Haberler 08.02.2018 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ki ilçesinde haftalk yaymlanan Haberci 12 gazetesinin imtiyaz sahibi, 4 çocuk babas Galip Akengin (46), hayalini kurduu üniversite eitiminin, kz Rabia (21) ile birlikte gerçekletirmenin sevincini yayor.

BABA VE KIZI AYNI SIRADA

Galip Akengin, Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Medya ve letiim Bölümünde, kz Rabia ise ayn üniversitede Kz Salk Meslek Yüksekokulu Salk Yöneticilii Bölümünde eitim görüyor. 11 kardeten yalnz kendisinin yüksekokulda eitim gördüünü anlatan Galip Akengin, kzyla birlikte okula gitmenin mutluluunu yaadn söyledi. Okula birlikte gelip giden, beraber vakit geçiren baba-kz, ders konusunda da birbirlerine yardmc oluyor.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. brahim çapak, baba ve kznn birlikte eitim görmesinin bölge insan için örnek olmasn dileyerek, Bu güzel örnei de görmek, bizi fazlasyla sevindirdi diye konutu.

Ana Sayfaya Git