Genç berberin vefa borcu!

Diyarbakırlı 19 yaşındaki genç berber Resul Yılmaz, imkanı olmayan çocukların bayram tıraşlarını yapmak için sokak sokak geziyor.

Haberler 03.08.2019 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda berberlik yapan Resul Ylmaz, daha önce kimsesiz ve yardma muhtaç yallar tra etti. Resul Ylmaz, bu sefer de izinli gününde Diyarbakr sokaklarn, özellikle Sur ilçesinde madur ve yetim çocuklar tra ederek onlarn yüzünü güldürüp bayrama hazrlamaya balad. Sosyal sorumluluk projesi balatan Ylmaz, bayrama kadar frsat buldukça sokak sokak gezip çocuklar ücretsiz bir ekilde tra edecek.

GENç BERBERN VEFALII

Berber olan Resul Ylmaz, Diyarbakrda maddi durumlar olmayan ailelerin saç tralarn, özellikle çocuklarn saç kesimlerini ücretsiz bir ekilde yaptn ifade etti. Ylmaz, Daha önce engelli ve yal vatandalarn evlerine gidip ücretsiz tra ediyordum. imdi de bu bayram haftalk izin günümde dar çkp sokakta ihtiyaç sahiplerinin ve çocuklarn ücretsiz bir ekilde tralarn yapyorum. Onlarn da yüzünü güldürmek istedim, herkesin mutlu olmaya hakk var dedi.

Tra olan çocuklardan Resul Güner ise bayram tra nedeni ile Resul Ylmaza teekkür edip bu tür uygulamalarn her zaman olmasn istedi.

Ana Sayfaya Git