Gençler perde dedi!

Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Cegerxwin Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Kursu mezunları tiyatro oyunu ile sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

Haberler 13.05.2017 - 08:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eitimlerini tiyatrocu Halim Kaplann verdii tiyatro dersleri ile mezun olan örenciler, 3 ay boyunca büyük bir emek sarf ederek hazrlandklar Ferhan ensoyun yazd Kahraman Bakkal Süper Markete Kar adl tiyatro oyunu ile mezuniyetlerini perçinletirecek. 15 Mays Pazartesi günü Saat: 19.00da Cegerxwin Kültür ve sanat merkezinde sahnelenecek oyun 17 ve 21 Mays tarihlerinde de sanatseverlerin ilgisine sunulacak.

OYUNUN ÖYKÜSÜ

Kahraman bir bakkaln, güçlü bir süpermarketle olan mücadelesine tank olacanz bu oyunun öyküsü aslnda 1929un Amerikasnda balyor... Ne ilgisi var demeyin, süpermarketler ilk olarak orada açlmaya balamt. Sonrasnda günümüze geldiimizde bir ehirde (belki de bu ehir bizim ehrimizdir) devam ediyor. Bir dönemin deien Türkiyesine esprili bir yaklam getiren unutulmaz bir oyun... Hem elenceli, hem kaygl... Temel bir ekonomi dersi mahiyetinde...

Ana Sayfaya Git