Gençlik dönüşüm bahçesi

Şırnak'ta atık malzemeden 'Gençlik dönüşüm bahçesi' oluşturuldu

Haberler 10.07.2020 - 01:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakta atk malzemeden Gençlik dönüüm bahçesi oluturuldu.

rnak Gençlik ve Spor l Müdürlüündeki gönüllü 10 eitmenin görev ald projede, 3 haftada kurum bahçesinde atklar kullanlarak arasnda saks, çit, ku yemlii ve çöp kovas gibi malzemeler üretildi.

Gençlik ve Spor l Müdürü Beytullah Birlik yapt açklamada, gönüllü eitimlerin örnek çalmayla geri dönüüm bahçesi kurduunu söyledi.

GENçLK DÖNÜÜM BAHçES

Gençlerin terör örgütünün tuzana dümesini engellemek için çaba gösterdiklerini vurgulayan Birlik, rnak salanan güven ortamyla beraber huzura da kavutu. Spor, kültür, sanat dallarnda yeni çalmalar yaplyor. nallah daha güzel etkinlikler yaplacak. dedi.

Proje koordinatörü resim öretmeni Hezer Artuç ise gençler de farkl alanlar oluturarak onlar kötü alkanlklardan uzaklatrp spor etkinliklerine yönlendirmeye çaltklarn söyledi.

Bahçede oluturulan alanda gençlerin kitap okuyabilecei mekan oluturduunu iaret eden Artuç, çevrede atk durumda olan tekerleklerimizi saks haline getirdik. diye konutu.

Gönüllü eitmen Öznur Baysal ise projede olmaktan duyduu memnuniyeti belirterek, Bu projede para verip hiçbir ey almyoruz. çöpe atlan eyleri toplayp, kazandrlmasn istiyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git