Giyim desteği

AK Parti’li Bağlar Belediyesi, Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi tarafından tespit edilen, yetim ve öksüzlerin ağırlıkta olduğu 50 çocuğa kışlık giysi desteğinde bulundu.

Haberler 26.11.2021 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, k mevsimi öncesinde yetim ve öksüz çocuklar sevindirdi. Türkiye Diyanet Vakf Balar ubesi tarafndan tespit edilen, anne ve babas hayatta olmayan çocuklarn arlkta olduu ihtiyaç sahibi 50 çocua Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve ei Dürdane Beyolunun katlmyla giysi destei saland. Belediye bünyesindeki giyim maazasnn çalmalaryla temin edilen klk giysi paketleri, belediyenin ek hizmet binasnda düzenlenen mini etkinlikle hak sahiplerine teslim edildi.

YETM VE ÖKSÜZLER SAHPLENMEK NANCIMIZIN GEREDR

Ailelerin büyük ilgi gösterdii organizasyonda çocuklarla tek tek ilgilenen Bakan Beyolu, yetim ve öksüzlere özel önem atfeden bir dini inanç ve toplum yapsna sahip olduklarn dile getirerek bu çocuklar sevindirmekten mutluluk duyduklarnn altn çizdi.

Beyolu,Giyim maazamz vesilesiyle toplumun deiik kesimlerine yönelik olarak ihtiyaç sahibi vatandalarmza yl boyunca destek oluyoruz. Yetim ve öksüz çocuklara kar ayr bir hassasiyetimiz var. Türkiye Diyanet Vakf Diyarbakr ubesi ile beraber tespit ettiimiz 50 yavrumuza destek saladk. Yetim ve öksüzlerin mutlu olduu dünya daha da güzelleecektir. diye konutu.

Ana Sayfaya Git