Giyim desteği

AK Parti’li Bağlar Belediyesi, Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi tarafından tespit edilen, yetim ve öksüzlerin ağırlıkta olduğu 50 çocuğa kışlık giysi desteğinde bulundu.

Giyim desteği

Bağlar Belediyesi, kış mevsimi öncesinde yetim ve öksüz çocukları sevindirdi. Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi tarafından tespit edilen, anne ve babası hayatta olmayan çocukların ağırlıkta olduğu ihtiyaç sahibi 50 çocuğa Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu’nun katılımıyla giysi desteği sağlandı. Belediye bünyesindeki giyim mağazasının çalışmalarıyla temin edilen kışlık giysi paketleri, belediyenin ek hizmet binasında düzenlenen mini etkinlikle hak sahiplerine teslim edildi.

“YETİM VE ÖKSÜZLERİ SAHİPLENMEK İNANCIMIZIN GEREĞİDİR”

Ailelerin büyük ilgi gösterdiği organizasyonda çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Beyoğlu, yetim ve öksüzlere özel önem atfeden bir dini inanç ve toplum yapısına sahip olduklarını dile getirerek bu çocukları sevindirmekten mutluluk duyduklarının altını çizdi.

Beyoğlu,”Giyim mağazamız vesilesiyle toplumun değişik kesimlerine yönelik olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yıl boyunca destek oluyoruz. Yetim ve öksüz çocuklara karşı ayrı bir hassasiyetimiz var. Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şubesi ile beraber tespit ettiğimiz 50 yavrumuza destek sağladık. Yetim ve öksüzlerin mutlu olduğu dünya daha da güzelleşecektir.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz