Görevlendirme yapılan belediyeden kitap okumaya teşvik

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Batman'ın Gercüş Belediyesi, yolcu minibüslerinde okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla "Yol Arkadaşın Kitap Olsun" kampanyası başlattı.

Haberler 09.11.2017 - 08:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda görevlendirme yaplan Batmann Gercü Belediyesi, yolcu minibüslerinde okuma alkanln kazandrmak amacyla Yol Arkadan Kitap Olsun kampanyasn hayata geçirdi.

Gercü Belediyesi Bakan Vekili Kaymakam Ünal Koç, yolcu minibüslerinde okuma alkanl kazandrmak amacyla balatlan Yol Arkadan Kitap Olsun kampanyasn ilçe terminalinde tantt.

Koç, kampanyann ksa sürede büyük destek gördüünü söyledi.

Kampanyann dier il ve ilçelerdeki toplu tama araçlarnda da yaygnlamasn arzu ettiklerini kaydeden Koç, kitaplar temin etmenin çok zor olmadn, kitap okuma alkanlnn hayat boyu devam etmesini istediklerini bildirdi.

u ana kadar gördüümüz ilginin kampanyann istenilen düzeye ulaacann bir göstergesi olduunu düünüyorum. diyen Koç, okuma alkanlnn her frsatta vurgulanmas gerektiini belirtti.

Koç, daha sonra yolcularla sohbet etti, kampanya için hazrlanan broür ve kitaplardan datt.

lçe sakinlerinden Eyüp Burakdündar, ilçede ilk kez böyle bir kampanya ile karlatn aktararak, çok güzel, emei geçenlere teekkür ederim. dedi.

Ana Sayfaya Git