Hayatın Provası Yoktur!

D.Ü Kalite ve Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü “Hayatın Provası Yoktur” konulu etkinlikte, "hayatın anlamı" anlatılmaya çalışıldı.

Haberler 22.01.2017 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hayatn Provas Yoktur konulu, Dicle Üniversitesi (DÜ) Hastaneleri Kalite ve Strateji Gelitirme Koordinatörlüünün düzenledii etkinlikte, hayatn anlam anlatllmaya çallrken, Rektör Prof. Dr. Talip Gül, Bu hayat önümüzdeki hayatn bir provasdr. Hepimiz hayat tanmaya çalyoruz. Ama hayat hakknda kesin birey söyleyemiyoruz. Hayat çok hzl ve koarak geçiyor. dedi.

HAYATIN PROVASI YOKTUR

Dicle Üniversitesi Konferans Salonunda, Hastaneler Kalite ve Stratejik Gelitirme Koordinatörlüü tarafndan düzenleyen etkinliin aç konumasn yapan Rektör Prof. Dr. Talip Gül, hayatn provas olmadn ve hayatn bir kere yaanp bittiine vurgu yaparak, hayatn önemini anlatt.

HAYAT BR KERE YAANIR

Rektör Prof. Dr. Gül, Bir baka yönüyle aslnda bu hayatn bir provas var. Hepimiz anne rahmindeyken bu provay yaptk sonra bu dünyaya geldik. Bu hayat önümüzdeki hayatn bir provasdr. Hepimiz hayat tanmaya çalyoruz. Ama hayat hakknda kesin birey söyleyemiyoruz. Hayat çok hzl ve koarak geçiyor. diye konutu.

HEKMLERN BLMES GEREKEN

Bu etkinlii doktor, hemire ve hastane görevlilerinin, hastalar ile salkl bir iletiim kurmalarn salamak için düzenlediklerini söyleyen DÜ Hastaneleri Bahekimi Gökhan Krba, Bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceiz. Düzgün davranmak, karndaki insana ölçülü bir eyler vermek sevgi ve muhabbet oluturmak önemlidir. nsanlar arasndaki ilikinin seviyeli ve gönül ba olmas gerekiyor. Doktorlarmzn, hemirelerimizin ve dier tüm çalanlarmzn, tedavi olmak için hastaneye gelen vatandalarla salkl ve gönül dili ile bir iletiim kurmasn istiyoruz. ifadelerini kulland.

NSANLAR ARASINDAK LETM

nsanlar arasndaki iletiim yöntemlerinin önemini anlatan Tiyatro Sanatçs ve Kiisel Geliim Uzman Hakan Bozkurt, insanlar arasndaki iletiimin salkl olmasnn insann ömrünü etkilediini söyledi.

Ana Sayfaya Git