İki gece uyumayan öğretmenler öğrencilerine sürpriz hazırladı

Bir grup öğretmen, hafta sonu tatilinde 2 gün boyunca uyumadı. Öğrencilerine sürpriz yapmak isteyen öğretmenler, okulun bahçesinde resimler çizip, oyun alanları oluşturdu.

Haberler 10.10.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hilvan ilçesinde Sucuhan ehit smail Alc lk ve Ortaokulunda görev yapan öretmenler, hafta sonu okulda bir araya gelerek örencilerine sürpriz yapmak için hazrlk yapt. Ellerine boya ve frça alan öretmenler, bahçeye resimler çizip oyun alanlar oluturdu. ki gün boyunca gece gündüz çalan öretmenler, oyun alanlarn yetitirmek için büyük gayret gösterdi. çalma Pazar gecesi geç vakte kadar sürdü. Sabah derslerine de gelen öretmenler, okula gelen örencilerin karlatklar sürpriz karsnda büyük mutluluk yaad. Deiiklii gören örenciler, bahçeye koarak, oyun oynamann keyfini sürdü.

BAHçEDE OTURACAK YER YOK

Tamal sistemle eitim verilen ve yaklak 250 örencisi olan okulda kamelya, oturma alanlar ile oyun gruplarnn ise bulunmad belirtildi. çevredeki dier krsal mahallelerden okula erken gelen baz örencilerin, ders saatine kadar oturup dinlenebilecekleri alan istedikleri, bu konuda ise bata Büyükehir Belediye Bakan Nihat çiftçi olmak üzere yetkililerden yardm istedii örenildi.

Ana Sayfaya Git