İnsan Vakfı'ndan üniversite öğrencilerine uygun fiyatlı yurt

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, 2018-2019 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine aylık 100 liradan başlayan ücretlerle yurt hizmeti sunuyor.

Haberler 04.09.2018 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

nsan Vakf Bakan Sinan Akta, geçen yl üniversiteli gençlere sunduklar yurt hizmetine bu dönem de devam ettiklerini belirterek stanbul, Ankara, zmir, Konya, Antalya, Erzurum, Isparta, Kahramanmara, Sakarya ve Diyarbakr olmak üzere 10 ilde 25 yurtta örencileri arlayacaklarn aktard.

Akta, nsan Vakf yurtlarnn, baba ocandan ilk kez ayrlan gençlerin eitim hayatlarn geçirecekleri, kendilerini evlerinde gibi rahat ve güvende hissedecekleri, birlikte yaama becerilerini gelitirecekleri, yeni arkadalklar kuracaklar scak yuvalar olarak hizmetini sürdürdüünü dile getirdi.

UYGUN FYATLA YURT

Bu yl örencilere minimum maliyetlerle yurtlarda kalma imkan salayacaklarn belirten Akta, Bunun için gerçekten mutluyuz. çocuklarmza aylk 100 liradan balayan fiyatlarla hizmet vereceiz. llere göre küçük farkllklar gösterebiliyor rakamlarmz. ifadelerini kulland.

Yurt odalarnn bir, üç ve dört kiilik olarak düzenlendiini aktaran Akta, gençleri sosyal, kültürel, ruhsal ve zihinsel açdan destekleyecek, ilgilerini çekecek, farkndalk kazandracak eitimler, sosyal geziler, seminerler, etütler ile gençleri milli ve manevi deerler etrafnda buluturmay amaçlayan organizasyonlarn da yurt faaliyetleri arasnda yer aldn belirtti.

Yurtlarla ilgili bilgiye www.insanvakfi.org.tr adresinden ulalabiliyor.

Ana Sayfaya Git