İstanbul hayali gerçek olacak

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'ne bağlı Çukurca Köyü'ndeki okulda görev yaptıktan sonra 2014'te İstanbul'a tayin olan beden eğitimi öğretmeni Pınar Demiray, 3 yıl aradan sonra eski görev yerini ziyaret ederek öğrencileri ile hasret giderdi.

Haberler 04.04.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silopi lçesi çukurca Köyü lk ve Ortaokulunda beden eitimi öreteni olarak görev yapt 2014 ylnda stanbul Bahçelievler Mustafa Kemal lk ve Ortaokuluna tayin olan Pnar Demiray, eski örencileri ile iletiimi kesmeyerek mektup kardeliini balatmt. çukurca Ortaokulu 7/A snf örencileri ile Mustafa Kemal Ortaokulu 7/H snf örencilerinin mektuplamalarna vesile olan Pnar öretmen, Silopiye gelerek eski örencilerini ziyaret etti. çukurca Köyü lk Ortaokulunu ziyaret eden Pnar öretmeni gören eski örencileri, öretmenlerine sarlarak hasret giderdi. Örencilerini snflarnda ziyaret eden Pnar öretmen, getirdii hediyeleri snftaki örencilere datt. Pnar öretmen eski örencilerine, stanbuldaki mektup kardeleriyle 8-12 Mays tarihlerinde düzenlenecek stanbul gezisi ile buluacaklarnn da müjdesini verdi. Bu haber örenciler arasnda sevinç ve cokuyla karland.

HAYALLER GERçEK OLACAK

Pnar Demirayn eski örencilerinden Dilbin Öktem, eski öretmenlerini görmenin sevincini yaadklarn belirterek, Pnar hocamz buraya geldi. Bize sürprizler yapt. Bizi çok duygulandrd. çok mutlu olduk. Bir hafta stanbulda kalacaz. Büyükehirleri göreceiz. Pnar hocaya çok teekkür ediyoruz dedi.

Örencilerden Emrullah Atilla da, Pnar öretmenle birlikte ilk kez sinemaya gittiklerini belirterek, Pnar hoca daha önce bizi sinemaya götürmütü. stanbuldan bize hediyeler getirdi. Oraya gideceiz. çok mutluyuz, sevinçliyiz. stanbulu görmek istiyoruz diye konutu.

Mektup kardelii projesinin 3üncü senesinde, eski örencilerinin gönderdii mektuplarnda, kendisini çok özlediklerini yazmalar üzerine köy okulunu ziyaret ettiini belirten Pnar Demiray da öyle konutu:

Mektuplarn okudum, çok duygulandm. Onlara müjdeyi kendim vermek istedim. nallah 8-12 Maysta onlar misafir edeceiz. Her iki ilçe Milli Eitim Müdürlüü de projemize destek veriyor. Umarm onlara ömürleri boyunca unutamayacaklar çok güzel anlar yaatacaz. stanbulda ve mektup arkadalar ile tanm olacaklar.

Ana Sayfaya Git