'Kardeşlik' kitapları

KARADENİZ Doğu ile Buluşuyor Projesi kapsamında, Şırnaklı öğrencilerin birlik ve beraberlik notları yazdıkları kitaplar, Rize'nin Çayeli ilçesindeki öğrencilere ulaştı.

Haberler 16.02.2018 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çayeli ilçesinde bulunan MKB Fen Lisesi örencileri rnakn Silopi ilçesinde bulunan Atatürk Anadolu Lisesinde okuyan örencilere, Rizeden sevgi ve destek temal notlarla dolu kitaplar gönderdi. rnakl örenciler de kitaplarn içerisine yaadklar bölgenin skntlarn kaleme ald, birlik, beraberlik mesaj içeren ifadeler yazd. Silopi ilçesinden gönderilen kitaplar çayeli MKB Fen Lisesi örencilerine datld. Okulun konferans salonunda gerçekleen programa Silopiden çayeline gelen Girikamo Dernei Bakan Vekili Adem çakmakç da katld.

VATANIN BR OLDUU MESAJLARI VERLD

Burada bir konuma yapan Grikama Dernei Bakan Vekili Adem çakmakç, bölgede terör bittikten sonra insanlar ehirlerine davet etmek amac ile bu projeye dahil olduklarn belirterek lk seçtiimiz bölge Karadeniz oldu. stiyoruz ki her bölgede yaayan insanlar Douya gelsin. Herkesi bölgemize davet etmek için yola çktk. Bu proje kapsamnda örencilerimiz birbirlerine kitap hediye ettiler. Cudi Dann eteklerinden yazlan mesajlar burada okundu. Örenciler arasnda birlik beraberlik kardelik mesajlar verildi. Vatann bir olduu mesajlar verildi. nallah yakn dönemde Rizeli örencileri Silopide arlamak istiyoruz dedi.

çAYEL, SLOP KARDE OLMUTUR

MKB Fen Lisesi Müdürü Adem Kesimal de Okumak yaamaktr slogan ile çktklar yolda ülke snrlarnda bulunan bir ilde yaayan örenciler ile karde okul olduklarn belirterek öyle dedi:

Örenciler okuduklar kitaplara vatan millet temal notlar yazarak karde snftaki örencilere gönderdiler. Örencilere ülkenin bütün olduunu, dou ile batnn karde olduunu, çanakkalede beraber yatan ehitlerimizin ayrlmaz olduunu anlatmak adna böyle bir proje balattk. u an Mehmetçiimiz Afrinde savayorsa biz de Silopiye kadar uzanmamz gerektiini düündük. Bu proje kapsamnda Silopi ile çayeli ilçemiz karde olmutur. Emek veren örencilerimize ve hocalarmza can gönülden teekkür ediyorum

Programda Afrin ehitleri için Kuran- Kerim okundu, dualar edildi. Program sonunda Silopiden gönderilen, içerilerinde Ellerimiz bir oldukça kimse bizi ykamaz, ehitler ölmez, vatan bölünmez , Yaasn birlik, yaasn beraberlik, yaasn kardelik yazl kitaplar örencilere datld.

Ana Sayfaya Git