Kayapınar evde okuyor projesi

Diyarbakır'da koronavirüs tedbirleri kapsamında evde en çok kitap okuyanlar altınla ödüllendirilecek Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç "En fazla kitap okuyan 25 vatandaşımıza tam altın, 100 vatandaşımıza yarım altın ve 100 vatandaşımıza da çeyrek altın hediye edeceğiz"

Haberler 20.03.2020 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamnda evlerinden çkmayarak en fazla kitab okuyan vatandalar altnla ödüllendirecek.

Kayapnar Belediyesinden yaplan açklamaya göre, yeni tip koronavirüsün yaylmasn engellemek ve vatandalar bilgiyle buluturmak için Kayapnar Evde Okuyor Projesi hayata geçirildi.

EN FAZLA OKUYANA ALTIN

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, belediyenin bilgi ve salk dostu olduunu belirterek ilçedeki okullarda devam eden Kayapnar Okuyor Projesinin daha da geniletilerek tüm vatandalar kapsayacak ekilde devam edeceini bildirdi.

Projeye katlm gösteren vatandalarn Kayapnar Belediyesi sosyal medya hesaplarnda ve web sayfasnda gerekli aktivasyonlar yaparak saat 19.00-20.00 arasnda gerçekletirilecek etkinlie katlabileceini ve kitap hediyesini alabileceini vurgulayan Koç, 18 Mart-30 Nisan tarihleri arasnda kampanyaya düzenli olarak katlm gösteren ve en fazla kitap okuyan 25 vatandamza tam altn, 100 vatandamza yarm altn ve 100 vatandamza da çeyrek altn hediye edeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git